Despre UNGHII

 

    Este important ca manichiura ta să fie cât mai perfectă. Nu sunt singura care a fost la menichiuristă și a fost ”masacrată” de o domnișoară/ doamnă care se crede cea mai tare în arta facutul unghiilor. Vă înțeleg și de aceea vreau să vă dau câteva sfaturi pe care le puteți aplica acasă chiar dvs., din punctul de vedere al unei manichiuriste cu experiență.

 

1.      Înlăturarea ojei

    Pune pe unghii vată/cotonete înmuiate cu soluție de îndepărtare a ojei timp de  1-2 minute pentru a înlătura oja. Funcționează și pentru oja închisă la culoare sau sclipici. Pentru sclipici și culorile închise este bine să folosești soluția care conține acetonă dar dacă unghiile tale sunt moi și se rup, eu recomand soluția care nu conține acetonă.

 

2.     Bufferul

    Folosește un buffer pentru a netezi striațiile de pe unghii pentru o înfățișare mai curată.

IMPORTANT: cand achiziționați un buffer aveți grijă să fie cel pentru unghii naturale nu cel folosit la gel sau acril.

3.     https://www.divahair.ro/images/speciale/articole/articole_imagini/oana_diva_20/20.05.2014/119837707.jpgUlei de cuticule

    Uleiul pentru cuticule le va menșine netede. Atunci când folosiți uleiul este bine să vă âmpingeți cuticulele pentru a nu le tăia atat de des.

4.     Bază și top

https://beauty-store.ro/images/Seche_Vite_Dry_Fast_Top_Coat1.jpg    Baza (lacul transparent) este bine să fie aplicat înainte de a vă da cu ojă. It’s better to use a base coat before applying nail polish. Acesta previne unghiile de a fi colorate și lacul de unghii va adera și va rezista mai mult.  Topul este important nu numai pentru aspectul lucios pe care il dă ojei dar deasemenea va sigila oja. Reaplică la fiecare câteva zile pentru a face manichiura dvs să dureze cât mai mult.

5.     Cea mai buna tehnică de a aplica oja

    Vopsiți-vă unghiile așa în scopul de a preveni cutele și bulele, pentru un aspect general cât mai neted.

 

6.     https://i.ytimg.com/vi/BqIJ8hw3u0E/mqdefault.jpgÎnlăturarea surplusului de ojă

    Elimina excesul de lac de unghii de pe marginile unghiilor Remove excess polish from the edges of your nails pentru o linie curată folosind o pensulă  veche (dar curată) înmuiată în acetonă. Acest lucru vă va oferi un aspect profesional.

7.     Uscarea Rapidă

    Dacă nu aveți timp să așteptați să vi se usuce oja, folosiți un spray sau ulei de uscare rapidă a ojei. Deasemenea puteți să vă bagați degetele într-un bol cu apă rece și gheață. Apa cu gheață va întări topul/oja dar tehnic nu va usca toate straturile de ojă.  (în special culorile închise). Este o metodă bună dacă va grabiți dar tot vă puteți murdări sau strica manichiura. 

8.     https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRtKOr8V_mVuFwgF0kNM3PEkwUB8-lDGHyFzrJhfUCYnjLGykdInACulorile neon

    Aplicați ca strat de bază lac de unghii alb înainte de a folosi o culoare neon. Culoarea va fi mai luminoasă și se va vedea mai bine decât dacă veți aplica mai multe straturi de ojă.

 

 

Produse

Această secţiune este goală.